Produkter for hvit bukt organer (38)

Slaktebiprodukter av storfe

Slaktebiprodukter av storfe

Utforsk vårt utvalg av storfekjøtt biprodukter, nøye håndtert for å møte høye standarder og ulike kulinariske anvendelser. Fra storfekjøtt aorta til storfekjøtt tunge, vårt utvalg gir alternativer for forskjellige oppskrifter og bruksområder. Hvert produkt håndteres med presisjon for å sikre pålitelighet og overholdelse av strenge kvalitetsstandarder. Våre slaktebiprodukter tilbyr unike kulinariske muligheter, behandlet med omhu for å opprettholde høy kvalitet. Disse biproduktene forbedrer den ernæringsmessige profilen til rettene dine, og tilfører dybde og rikdom til supper og gryteretter.
Tira Carne Costilla de cerdo ibérico

Tira Carne Costilla de cerdo ibérico

Iberisk svin over 10 måneder. Tira de Magro hentet fra ribbeina på svinet, mellom beinene; og med fettinnhold. Biter på mellom 100 og 150 gr. Ca. Tira de Carne Costilla av iberisk svin er et spesielt snitt hentet fra ribbeina på iberisk svin som er over 10 måneder gammel. Dette produktet skiller seg ut med sin perfekte balanse mellom magert kjøtt og fettinnhold, noe som gir en saftig tekstur og en dyp, uforglemmelig smak. Hver bit, som veier mellom 100 og 150 gram ca., hentes nøye mellom beinene, noe som gjør det til et ideelt valg for grilling og steking. Oppdrettet fritt og naturlig matet, gir iberiske svin kjøtt av høyeste kvalitet, perfekt for de mest kresne ganer som søker autentisitet og smak i hver bit.
Kokte krabbeklør

Kokte krabbeklør

Kokte krabbeklør
Hele Kalv VVF

Hele Kalv VVF

Sous vide kartong
Kaninhud for hunder - Naturlige hundegodter

Kaninhud for hunder - Naturlige hundegodter

Lette og deilige, disse helt naturlige godbitene for hunder er den ideelle belønningen, selv for hunder med små vektproblemer. Lagret av tørkede kaninhuder, utgjør de en deilig godbit som passer perfekt for hunder av mellomstore og store raser. Tyggingen underholder og gir mange ernæringsmessige fordeler. Kaninhuden er en perfekt og deilig godbit for alle typer hunder. Hva er fordelene med kaninhud? 100% naturlig Rik på proteiner Uten korn, glutenfri Lavt fettinnhold Passer for alle typer hunder Ideell for sensitive og allergiske hunder Rengjør tennene Lang holdbarhet (beskyttet mot fuktighet og sol, tørt og kjølig) Hundestørrelse: 5 Kg maks 5 til 10 Kg 10 til 20 Kg 20 til 30 Kg 30 til 50 Kg 50 Kg og mer À la carte: Vilt Analytiske bestanddeler: Råprotein: 60,33% - Råfett: 33,49% - Maksimal fuktighet: 3,88% - Mineraler: 2,12% Tyggingsnivå: Nivå 2 - Energisk tygger Nivå 3 - Ekspert tygger Nivå 4 - Legendarisk tygger
Amincat dbu - Amin Katalysatorer

Amincat dbu - Amin Katalysatorer

AminCat DBU (1,8Diazabicyclo(5.4.0)undec7ene) er en klar, lys gul væske med relativt lav volatilitet, som har C9H16N2 som kjemisk formel. Den har bare en svak ammoniakklignende lukt, er blandbar med vann og er løselig i de fleste organiske løsemidler. (1,8Diazabicyclo(5.4.0)undec7ene) er også kjent som 2H,3H,4H,6H,7H,8H,9H,10Hpyrimido[1,2a]azepin. Tilgjengelighet Europa og USA AminCat DBU er på lager i våre lokale lagre. Vår leveringstid er omtrent en uke hvis levert i 200 KG stålfat. Canada, Sør-Amerika, Sør-Afrika og andre markeder kan også betjenes, vennligst kontakt vår salgsavdeling for mer informasjon. CAS-nummer: 6674-22-2 EC-nummer: 229-713-7 HS-kode: 2933 59 95 Analyse: ≥99,00 % Vann: ≤0,25 % Kokepunkt: 261,86 ºC @ 1.013,25 hPa Bulkdensitet: 1,019 kg/m3 @ 20 ºC Flammepunkt: 113 ºC Smeltepunkt: Ingen smeltepunkt mellom -100 ºC og 30 ºC Log Pow: -6,25 @ 25 ºC (pH 4) Løselighet i vann: 1,000 g/l (20 ºC)
Frosne svineører/Frosset svinesnute/Svinehale/Frosset svinekjøtt

Frosne svineører/Frosset svinesnute/Svinehale/Frosset svinekjøtt

Frosne svineører/Frosne svinesnuter/svinehale/Frosne svinetunger/svinlever - NAKKE/RYGGBEIN Svinebog også kjent som svineknoke Picnic-skinke Foran hase Svinelår Svinekjøtt Baby Back Ribs Svinebuk Spareribs Indrefilet Bakbein Hase Frosset svinehalvdel Frosset svinleggbone-in, med skinn Frosset svinleggbone-in uten skinn Frosset svinleggbone uten skinn Frosset svinelår bone-in uten skinn Frosset svinelår uten bein uten skinn Frosset svinebog uten bein, uten skinn Frosset svinekrage uten bein, uten skinn Frosset svinelår uten bein, uten skinn Frosset svinfilet Frosset svinebuksplate ribbet, med skinn Frosne svinespareribs Frosset svinefett Frosset svineskjærfett Frosset svinfilet Frosne svinbakføtter Frosne svineører Frosne svinekidneyer Frosne svinekjaker Frosne svinehjerter Frosne svinlever Frosne svinenakkebein Frosset svineskinn Frosset svinetunge Frosset svinhalsskjæring Frosne svinesnuter Frosne svinlegger Frosne svinforanføtter Frosne svinbakføtter Frosne svinhaler Frosne svineører
Kokte blekksprutbein - Kokte blekksprutbein

Kokte blekksprutbein - Kokte blekksprutbein

Perfekt kokte blekksprutben for å lage forskjellige blekksprutretter som 'a feira', grillet eller stekt i panne.
Naturlig pølse saltet sauedarm

Naturlig pølse saltet sauedarm

30-32mm(3.2cm) A/AA 38-40mm(4.0cm) A/AA 14-16mm A/AA 22-24mm A/AA 32-34mm(3.4cm) A/AA 40-42mm(4.2cm) A/AA 16-18mm A/AA 24-26mm A/AA 34-36mm(3.6cm) A/AA 42-44mm(4.4mm) A/AA 18-20mm A/AA 26-28mm A/AA 36-38mm(3.8cm) A/AA 44-46mm (4.6cm) A/AA 20-22mm A/AA 19-21mm A/AA
Ultrafrosne Blekkhusteltakler

Ultrafrosne Blekkhusteltakler

Ultrafrosne Blekkurtentakler
storfe flankemembran

storfe flankemembran

storfe innmat
Okse hjerte

Okse hjerte

Okse hjerte
KOKT KONGEKRABBE

KOKT KONGEKRABBE

Sjømat fra Norge Opprinnelsesmerket “Sjømat fra Norge” er et symbol på opprinnelse og kvalitet for all norsk sjømat, og gir assosiasjoner til de unike naturlige forholdene der vår sjømat oppdrettes.
Skinkebein - 550g - Naturlige Godbiter til Hunder

Skinkebein - 550g - Naturlige Godbiter til Hunder

Skinkebein vil tilfredsstille hunden din og samtidig forbedre tannhygienen. Intensiv tygging hjelper med å forhindre opphopning av tannstein og plakk.
Saltede svineføtter i lake.

Saltede svineføtter i lake.

AAA-grad: •Renset for hårrester •100% med sene •Hvit hud •0% brukne bein •Godt rengjort og fersk •Ingen blåmerker •Fuktighet under 3% •Ingen svarte puter eller ammoniakkforbrenninger •Ingen dårlige lukter •Ingen overflødig blod eller blodflekker
FRYST SVINEKJØTT - SVINEKJØTT

FRYST SVINEKJØTT - SVINEKJØTT

FRYSTE SVINEFØTTER/SVINEHODEKJØTT/FRYST SVINEBUK
Iberiske Ribber - Iberisk Ribbe Strip

Iberiske Ribber - Iberisk Ribbe Strip

Dette snittet er veldig attraktivt for grilling, og består av iberiske svineribber kuttet fra midten. De kan vakuumpakkes, i flow pack og i ski pack, men sistnevnte er mindre. Eksporten kan være fersk eller frossen.
Iberisk Svinemuskulatur - Eksepsjonelt Iberisk Svin fra Spania i muskulatur

Iberisk Svinemuskulatur - Eksepsjonelt Iberisk Svin fra Spania i muskulatur

Grand Caractère tar deg med til det iberiske landskapet og bekrefter ektheten av dette innfødte svinet fra Sør-Spania. Oppdrettet i økosystemet av dehesas, de spanske slettene som er spredt med eiketrær, har iberisk svinekjøtt en karakter som er både kraftig og delikat, med smakfulle, ristede noter av ville nøtter. Som et ekte symbol på halvøya, fremkaller iberisk svin varme sommermåltider og den koselige hyggen om vinteren i Spania. Det er den erfarne blikket og hendene til slakterne i Grand Caractère som bekrefter mørheten til dette bemerkelsesverdige kjøttet. Deres opplæring hos spanske slaktere for å forstå deres tradisjonelle kuttingsteknikker gjør at de kan perfeksjonere arbeidet til oppdretterne av iberisk svin og avdekke alle kvalitetene til dette legendariske kjøttet.
SEI - Frosset eller Tørket

SEI - Frosset eller Tørket

Saltet tørr torsk, hel eller i fileter. Frosset og bløtlagt torsk.
Iberisk svinepenn

Iberisk svinepenn

La Pluma de cerdo ibérico er et spesielt snitt som skiller seg ut med sin mørhet og uovertrufne smak. Den er hentet fra en av endene av svinekammen til iberiske griser som er over 10 måneder gamle, og denne biten veier omtrent mellom 150 og 250 gram, ideell for tilberedning på grill, stekepanne eller i ovn. Den høye fettinnholdet gir saftighet og en myk tekstur som smelter på tungen, noe som gjør den til et utsøkt valg for elskere av iberisk svinekjøtt. La Pluma de cerdo ibérico er et premium produkt perfekt for å skape autentiske og smakfulle kulinariske opplevelser.
Pangafileter

Pangafileter

IQF / IWP
Rød snapper biff

Rød snapper biff

Rød snapper biff
Karpehud for hunder - Naturlige hundegodteri

Karpehud for hunder - Naturlige hundegodteri

Oppdag magien med tørket karpehud for hunden din Din trofaste følgesvenn fortjener det beste, og derfor presenterer vi vår best bevarte hemmelighet: tørket karpehud. En godbit som er like deilig som den er helsebringende, karpehud er mye mer enn bare en snack for hunden din. Det er en uforglemmelig smaksopplevelse som kombinerer den autentiske smaken av fisk med en rekke fordeler for dyrets vitalitet. Hos oss er kvalitet det viktigste. Fisken fanges i rene farvann i Dombes, noe som sikrer renheten til hvert stykke karpehud vi tilbyr. Vi vet hvor hver karpe kommer fra, og dette gjenspeiles i friskheten og den eksepsjonelle smaken av produktene våre. Hundestørrelse: 5 kg maks 5 til 10 kg 10 til 20 kg 20 til 30 kg 30 til 50 kg 50 kg og mer A la carte: Fisk Analytiske bestanddeler: Råprotein 78,50 g/100 g - fett 16,00 g/100 g + omega 3 1,76 g/100 g Sammensetning: 100% karpe Tyggemotstand: Nivå 1 - Liten tygging Nivå 2 - Energisk tygger
Frosset Svin 6 Veis Snitt

Frosset Svin 6 Veis Snitt

Premium Bearbeidet Kvalitetsgrad Frossen Svin Sunn for menneskelig konsum *Spesifikasjoner:* - Hvit hud - Vasket ren og fersk - Ingen brukne bein 0% - Godt rengjort og fersk - Ingen blåmerker - Ingen svarte puter eller ammoniakkforbrenninger - Ingen dårlige lukter - Ingen overflødig blod eller blodflekker - Fuktighetsinnhold er mindre enn 3% Foran føtter gjennomsnittlig lengde: - 17-18 cm/stykke Foran føtter gjennomsnittlig vekt: - 300-350g/stykke Bak føtter gjennomsnittlig lengde: - 19-20 cm/stykke Bak føtter gjennomsnittlig vekt: - 400-450 g/stykke *Frossen Temperatur:* - Hurtigfryst ved: minus 40 grader Celsius - Lagring ved: minus 20 grader Celsius. - Temperaturen under transport: minus 18 grader Celsius
Halv Karkasse - Svin

Halv Karkasse - Svin

Svinehalvdel er en del av slaktet som oppnås etter langsgående symmetrisk kutting av slaktet langs ryggraden. Den selges med smurt, vasket hud uten blødninger, kutt eller hematomer. Produsent: Ukraina Egenskap: Kjølt, Frosset Kjølte produkter: 12 dager ved 0 +4 ºC Frosne produkter: 6 måneder ved -18 ºC
Benfri storfekjøtt rumpesteik

Benfri storfekjøtt rumpesteik

Benfri storfekjøtt rumpesteik
Svinehjerte

Svinehjerte

Svinehjerte er et førsteklasses biprodukt. Det har en mørk lilla farge og en elastisk, hard tekstur. Produktet består utelukkende av muskelvev. Rikt på jern, folsyre, vitaminer og mineraler. Vi anbefaler å bestille det i store partier på 300 kg eller mer på XXX-nettstedet. Produsent: Ukraina Egenskaper: Kjølt, Frosset Kjølte produkter: 12 dager ved 0 +4 ºC Frosne produkter: 6 måneder ved -18 ºC
Frossent Svin - Svinestek

Frossent Svin - Svinestek

Frossen svinebog 4D
SVINEBOK - Svinekoteletter Baby Back Ribs Svinebuk Spareribs Indrefilet Bakbein Hakkefrossen Svinekjøtt

SVINEBOK - Svinekoteletter Baby Back Ribs Svinebuk Spareribs Indrefilet Bakbein Hakkefrossen Svinekjøtt

Nakke/Ryggbein Svinebog også kjent som Svineknoke Picnic-skinke Foran Hakk Svinefilet Svinekjøtt Baby Back Ribs Svinebuk Spareribs Indrefilet Bakbein Hakk Frossen svinehalvdel Frossen svinelegg med bein, med skinn Frossen svinelegg med bein, uten skinn Frossen svinelegg uten bein, uten skinn Frossen svinefilet med bein, uten skinn Frossen svinefilet uten bein, uten skinn Frossen svinebog uten bein, uten skinn Frossen svinekrage uten bein, uten skinn Frossen svinefilet uten bein, uten skinn Frossen svinestek Frossen svinebukplate ribbet, med skinn Frossen svinespareribs Frossen svinefett Frossen svineskjærfett Frossen svinefilet Frossen svinebakføtter Frossen svineøreflapp Frossen svinekidneyer Frossen svinekjake Frossen svinehjerte Frossen svineliver Frossen svinenakkebein Frossen svineskinn Frossen svinetunge Frossen svinethroat Frossen svinesnute Frossen svinelegg Frossen svineforanføtter Frossen svinebakhender Frossen svinetail Frossen svineøreflapper